Bogdan Ţîrdea: Silvia Radu a fost înaintată în scop electoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul socialist Bogdan Ţîrdea consideră că Silvia Radu a fost numită în funcţia de ministru al sănătăţii, protecţiei sociale şi familiei în scop electoral.

Silvia Radu a obţinut 17% din voturi la alegerile locale din Chişinău şi va fi înaintată, cel mai probabil, într-o circumscripţie uninominală la următoarele alegeri parlamentare. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Bogdan Ţîrdea spune că această mişcare a Partidului Democrat privind numirea celor doi miniştri este greşită. „Pe lângă faptul că a provocat scandal în societate, pe lângă faptul că a fost o nouă blocadă instituţională, un nou conflict al puterii, ceea ce din nou provoacă probleme în funcţionarea puterii, această situaţie din nou scos „rufele murdare” la nivel internaţional”, a spus deputatul.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, a menţionat că, încă de când s-a făcut reforma Guvernului, s-a spus că miniştrii vor avea un rol mai mult managerial, se vor ocupa nemijlocit de programele şi refromele propuse de PDM.

Marţi, 25 septembrie, în funcţia de ministru al sănătăţii, muncii şi protecţiei sociale a fost numită Silvia Radu, iar ministru al agriculturii, dezvoltării regionale şi mediului a devenit Nicolae Ciubuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite