Adevărul Live. Vladimir Cebotari, despre acuzaţiile opoziţiei la adresa PDM şi alegerile din 24 februarie

Adevărul Live. Vladimir Cebotari, despre acuzaţiile opoziţiei la adresa PDM şi alegerile din 24 februarie

FOTO Adevărul

Vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari este invitatul de luni, 4 februarie, al emisiunii „Adevărul Live Moldova”. Vom discuta despre subiectele de actualitate care s-au adunat în contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie, de la Chişinău.

Vom încerca să aflăm răspuns de la Vladimir Cebotari privind acuzaţiile opoziţiei că alegerile nu sunt libere şi corecte şi că ar exista riscul fraudării acestora, dar şi motivele de ce nu au fost deschise mai multe secţii de vot peste hotare şi de ce nu s-a permis votul în baza actelor de identitate expirate, aşa cum a cerut opoziţia.

Cine va rămâne la guvernare după 24 februarie şi există oare riscul alegerilor anticipate şi prăbuşirea Moldovei într-o criză politică? Sunt doar câteva întrebări la care vom încerca să obţinem un răspuns.

Emisiunea poate fi urmărită în direct începând cu ora 21.00, pe adevarul.ro/moldova şi pe pagina de Facebook Adevărul Republica Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: