VIDEO „Am ceva de spus”. Fondatorul caritate.md a intrat în platoul unei emisiuni la TV8 fără a fi invitat

VIDEO „Am ceva de spus”. Fondatorul caritate.md a intrat în platoul unei emisiuni la TV8 fără a fi invitat

FOTO captură video tv8.md

Fondatorul platformei de crowdfunding caritate.md, Alexandru Rusnac, a dat buzna în platoul TV8 chiar în timpul emisiunii Politica cu Natalia Morari, ce se desfăşura în direct în seara de miercuri, 21 februarie, informează tv8.md, citat de Adevărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta a insistat să participe la emisiunea la care a fost invitată colega sa, Svetlana Sainsus, refuzând să părăsească studioul televiziunii. Bărbatul a declarat că a venit pentru a-şi apăra colegii, notează sursa citată.

„Am şi eu ceva de spus telespectatorilor. Îmi daţi şi mie un loc sau stăm în picioare?”, a întrebat Rusnac, după care acestuia i-a fost oferit echipamentul tehnic necesar pentru a putea participa în emisiune.

Amintim că RISE Moldova a publicat luni, 19 februarie o investigaţie din care reiese că platforma caritate.md identifica copii grav bolnavi, le făcea publică povestea şi aduna sume impunătoare de bani din donaţiile oamenilor. Ulterior, beneficiarii erau direcţionaţi la un spital din Turcia, unde medicii simulau efectuarea intervenţiilor chirurgicale.

Fondatorii platformei Caritate.md au negat acuzaţiile de escrocherie din investigaţia RISE Moldova şi consideră că aceasta a fost făcută la comanda unor concurenţi. Într-o conferinţă de presă, marţi, aceştia au spus că la acuzaţiile aduse de cele două mame care au apărut în investigaţie trebuie să răspundă spitalul din Turcia, care a efectuat intervenţiile, transmite IPN.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: