Trei tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier

Trei tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier

FOTO Arhivă

Două fete şi un băiat în vârstă de 22 de ani şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier, în apropiere de localitatea Cupcini din raionul Edineţ. Accidentul s-a produs după ce maşina a derapat în curbă şi s-a tamponat într-un copac. Conform informaţiilor preliminare, şoferul era în stare de ebrietate şi conducea cu viteză excesivă, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General de Poliţie, accidentul s-a produs duminică, 28 februarie, în jurul orei 03.30 dimineaţa. În automobilul de marcă BMW se aflau opt tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani. Toţi erau originari din raionul Edineţ şi se întorceau dintr-un club de noapte.
 
Informaţiile preliminare arată că accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. Totodată, şoferul automobilului şi tinerii care au supravieţuit accidentului au fost testaţi alcoolscopic, ca urmare s-a stabilit că toţi erau în stare de ebrietate. De asemenea, şoferul automobilului nu avea permis de conducere.
 
Organele de poliţie şi de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: