Peste 30 mii de doze de vaccin Pfizer au ajuns la Chişinău

Peste 30 mii de doze de vaccin Pfizer au ajuns la Chişinău

Un lot de 30.420 de doze de vaccin împotriva COVID-19, produse de compania farmaceutică Pfizer/BioNTech, a ajuns astăzi la Chişinău, anunţă Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale (MSMPS), citat de IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dozele de vaccin au fost depozitate în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică şi urmează să fie distribuite proporţional în toate punctele de vaccinare din ţară. Vaccinurile sunt din prima tranşă a lotului de 700 830 de doze achiziţionate de Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, prin intermediul Oficiului de Gestionare a Programelor de Asistenţă Externă.

Republica Moldova a recepţiona,t pe 23 iulie, 100.620 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech, oferite cu titlu gratuit de Guvernul României. Până în prezent, peste un milion de doze de vaccin au fost administrate în Republica Moldova, iar circa 470 de mii de persoane au fost complet imunizate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările