Percheziţii de amploare în Chişinău, Criuleni şi Orhei. Zece persoane, reţinute pentru trafic de droguri VIDEO

Percheziţii de amploare în Chişinău, Criuleni şi Orhei. Zece persoane, reţinute pentru trafic de droguri VIDEO

Poliţiştii şi procurorii din Republica Moldova au efectuat 16 percheziţii în mai multe domicilii de pe teritoriul raioanelor Orhei, Criuleni şi municipiul Chişinău. Imobilele aparţin celor zece membri ai unui grup grup infracţional, specializaţi în realizarea marijuanei în cantităţi deosebit de mari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunile ilegale ale grupării au fost documentate  aproximativ patru luni, timp în care au fost efectuate mai multe achiziţii de control prin intermediul investigatorului sub acoperire.

În rezultatul percheziţiilor desfăşurate, poliţiştii au depistat şi ridicat 2 kilograme de marijuana şi 3 kilograme de droguri de tip „Hidropon”. Valoarea drogurilor sechestrate se ridică la aproximativ 500.000  de lei.

De asemenea, au fost ridicate cântare electronice, mecanisme artizanale destinat consumului de substanţe narcotice, haşiş, un cartuş de calibrul 7,62 mm, mai multe arme albe, zeci de mii de euro, dolari şi peste un milion de lei.

Astfel, au fost reţinute zece persoane, dintre care cinci au fost plasate în arest.

Dacă vinovăţia suspecţilor va fi demonstrată, ei riscă o pedeapsă sub formă de închisoare de la 7 la 15 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările