Maia Sandu s-a vaccinat împotriva COVID-19 VIDEO

Maia Sandu s-a vaccinat împotriva COVID-19 VIDEO

Preşedintele Maia Sandu s-a vaccinat vineri, 7 mai, împotriva COVID-19. Şeful statului s-a imunizat cu serul AstraZeneca.

„Mi-am administrat astăzi prima doză de vaccin şi sunt aici ca să-i încurajez pe toţi cetăţenii care încă nu s-au vaccinat să facă acest lucru. Este foarte important. Mulţi dintre noi am pierdut oameni dragi în această pandemie. Şi mai mulţi au pierdut venituri, salarii, locuri de muncă. Majoritatea suferă din cauza faptului că nu pot să-şi vadă oamenii dragi, nu se pot aduna împreună. Pentru a pune capăt acestor nenorociri şi să putem ieşi din această pandemie, singura soluţie este să ne vaccinăm”, a spus Maia Sandu.

Maia Sandu a anunţat că, în următoarele zile, „vom avea vaccinuri pentru toţi cei care vor să se vaccineze”.

„Astăzi va ajunge în ţară următoarea donaţie de 100.000 mii de doze din partea României. Este vorba despre vaccinul AstraZeneca. Avem şi alte tipuri de vaccin. În următoarele săptămâni şi luni putem aduce vaccin pentru toţi cei care vor să se vaccineze. Este important să conştientizăm cât de important este acest proces”, a mai adăugat Maia Sandu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările