Lilian Carabeţ, numit temporar şef la IGP din R. Moldova

Lilian Carabeţ, numit temporar şef la IGP din R. Moldova

Lilian Carabeţ alături de Ana Revenco, ministrul de Interne al R. Moldova.

Lilian Carabeţ va prelua atribuţiile şefului Inspectoratului General al Poliţiei, până la asigurarea interimatului sau numirea de către Guvern a noului şef al IGP. Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, l-a prezentat astăzi efectivului poliţiei, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana Revenco a dat asigurări că această alegere a fost făcută ţinând cont de profesionalismul şi experienţa pe care o are Lilian Carabeţ, iar prioritatea Poliţiei Naţionale trebuie să rămână siguranţa cetăţeanului şi asigurarea unui nivel înalt de securitate în ţară.

Lilian Carabeţ a activat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ocupând diferite funcţii ale corpului de execuţie şi de comandă. Este ex-şef al Direcţiei Investigare Fraude Economice din cadrul Inspectoratului National de Investigaţii al IGP, dar şi ex-şef adjunct al Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger”.

Sergiu Paiu este eliberat din funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei din data de 16 august. Decizia a fost luată în şedinţa de săptămâna trecută a Guvernului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările