INCASO participă la conferinţa internaţională a companiilor de colectare a datoriilor din comunitatea europeană (P)

INCASO participă
la conferinţa internaţională a companiilor de colectare a datoriilor din
comunitatea europeană (P)

INCASO

INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, reprezentată de Directorul General Veaceslav Mîrza, participă la Conferinţa Internaţională Specializată a Companiilor de Colectare a Datoriilor, care se desfăşoară, în acest an, în perioada 8-9 mai 2013, la Tallin, Estonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Temele, propuse pentru discuţie, în cadrul conferinţei vor fi axate pe schimbul de experienţă, noutăţi, tehnologii. Principalele secţiuni din Agenda de lucru a conferinţei:
- Domeniul bancar şi para-bancar: Problematica recuperării creditelor neperformante în unele ţări ale UE (Cipru, Italia, Spania, Portugalia etc.).
- Domeniul telecomunicaţiilor: Evoluţia pieţii de colectare. Noi practici aplicate debitorului din domeniul telecomunicaţional. Asigurarea unui echilibrul rezonabil dintre interesele clientului de menţinere a abonatului şi cele de recuperare a creanţei.
- Sinteza pieţii de cumpărare-vânzare de datorii în EU: domeniul bancar şi telecomunicaţii.
- Colaborarea transfrontalieră dintre companii de colectare şi urmărirea debitorilor.
- Oportunităţi de colaborare cu structurile centrale şi locale pentru recuperarea de impozite, taxe şi amenzi aplicate cetăţenilor EU.
- Aspecte juridice a activităţii de colectare a datoriilor şi particularităţi de reglementare a acesteia. Particularităţi de aplicare a Codului de conduită a colectorului. 

În cadrul evenimentului, Veaceslav Mîrza, CEO, „INCASO“, va ţine un discurs şi va răspunde la întrebări despre piaţa colectării de datorii din Moldova, aspecte de reglementare a activităţii.
INCASO, este Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din R.Moldova şi are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi nivelul de educaţie financiară în rîndul populaţiei şi a agenţilor economici.

Compania de Colectare a Datoriilor ÎM „INCASO“, SRL
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
mun. Chişinău, str. Hânceşti 138/1, MD 2070
www.incaso.md, www.julianus.ee
tel: + 373 22 844 737, +373 22 85 37 35
fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: