Dorin Drăguţanu, plasat în arest la domiciliu

Dorin Drăguţanu, plasat în arest la domiciliu

Fostul guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei Dorin Drăguţanu, dar şi şeful de direcţie, Ion Ropot, au fost plasaţi în arest la domiciliu. La recursul avocaţilor, Curtea de Apel Chişinău a schimbat măsura de reprimare din arest preventiv în arest la domiciliu. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mandatele de arest pe numele fostului de guvernator şi a şefului de direcţie au fost prelungite cu 30 de zile pe data de 30 martie. Cu o lună fusese prelungit şi arestul la domiciliu al fostului viceguvernator al BNM Emma Tăbârţă. Anterior,i procurorii au decis cercetarea în libertate a viceguvernatorului Aureliu Cincilei. Acesta are interdicţia de a nu părăsi localitatea dupa ce a conlucrat cu ancheta.

În cazul viceguvernatorului Ion Sturzu, instanţa i-a aplicat, pe 11 martie, 30 de zile de arest. Vineri, 3 aprilie, instanţa de judecată a admis demersul procurorului de prelungire, cu încă 30 de zile, a măsurii preventive - arestul la domiciliu pentru viceguvernator.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: