Chişinău: Concursul „Potcoava de Aur 2010” şi-a desemnat câştigătorii

Chişinău: Concursul „Potcoava de Aur 2010” şi-a desemnat câştigătorii

Potcoava de Aur 2010

Concursul naţional de muzică „Potcoava de Aur 2010" şi-a premiat aseară câştigătorii, în cadrul unui spectacol de excepţie susţinut la Palatul Naţional din Chişinău. Spre deosebire de anii precedenţi, ediţia a cincea a fost una specială, oferind cinci „potcoave" de aur pentru cei mai buni interpreţi ai acestui an.

Cei cinci norocoşi care s-au ales cu premii speciale oferite de radio Noroc au fost Nicolae Glib şi Maria Iliuţ, pentru categoria muzică populară şi Alexandru Vdovicenco, împreună cu băieţii de la „Catharsis" pentru muzică uşoară. Cea care a reuşit să ia trofeul ambelor categorii a fost Adriana Ochişanu, una dintre cele mai solicitate artiste ale momentului.


Timp de un an, piesele interpreților participanţi au fost votate și poziționate într-un top săptămânal, în cadrul emisiunii "Potcoava de Aur" de la radio Noroc. Pentru selectarea celor 28 de interpreți de muzică ușoară și 25 de interpreți de muzică folclorică s-au luat în considerație și alte criterii, precum evoluția și realizările artistului timp de un an și cât de solicitat a fost acesta de către ascultătorii.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările