Ce mesaj i-a transmis Putin lui Macron după atacul de la bazilica Notre-Dame din Nisa

Ce mesaj i-a transmis Putin lui Macron după atacul de la bazilica Notre-Dame din Nisa

FOTO EPA EFE

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, i-a transmis un mesaj de condoleanţe omologului său francez, Emmanuel Macron, în contextul atacului de la bazilica Notre-Dame din Nisa, unde trei oameni au fost ucişi cu un cuţit de către un individ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vladimir Putin a declarat că este indignat de această crimă cinică şi crudă, comisă în biserică. 

„Ne-am convins încă o dată că noţiunea de moralitate umană este stăină teroriştilor. Este evident că lupta împotriva terorismului internaţional necesită consolidarea eforturilor întregii comunităţi internaţionale”, a declarat Vladimir Putin, citat de Ria Novosti.     

Bărbatul care a ucis trei persoane joi, 29 octombrie, într-un atac cu cuţitul la bazilica Notre-Dame din Nisa şi-a recunoscut fapta şi a mărturisit că acţionat singur. El a mai spus că se numeşte „Brahim”, relatează The Telegraph.

Atacatorul a fost împuşcat de poliţie şi a fost transportat la poliţie, dar a fost conştient şi a dat detalii poliţiei despre el. Poliţia verifică dacă se afla pe lista de suspecţi pentru terorism.

La scurt timp după atacul asupra bazilicii Notre-Dame din Nisa în această dimineaţă, au avut loc încă două atacuri cu cuţitul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările