Atentate teroriste în Paris. Moldovenii vor ţine un minut de reculegere la Ambasada Franţei din Chişinău

Atentate teroriste în Paris. Moldovenii vor ţine un minut de reculegere la Ambasada Franţei din Chişinău

Atentate teroriste în Paris. Imagine, în memoria victimelor din Paris. FOTO: facebook.com

Atentate teroriste în Paris. Cetăţenii Republicii Moldova vor ţine un minut de reculegere în memoria victimelor atacurilor teroriste din capitala Franţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceştia se vor aduna în faţa Ambasadei Franţei la Chişinău, astăzi, începând cu ora 17:00. 
Internauţii au creat evenimentul  „Minut de reculegere pentru victimele din Paris” pe reţeaua de socializare facebook.com. Aceştia invită toţi doritorii să vină cu flori şi lumânări la Ambasada Franţei la ora 16:30. Minutul de reculegere se va ţine la ora 17:00. 
 
„Rugăm respectuos participanţii să se abţina de la comentarii ce îndeamnă la violenţă, discriminatorii şi antisemitiste. Este o acţiune de compasiune, solidaritate, unitate şi suport cu poporul francez şi victimele atacurilor din Paris”, mai scrie în mesajul de pe facebook. 
 
Ambasada Franţei se află pe str. Vlaicu Pârcălab nr. 6. 
 
În seara zilei de 13 noiembrie 2015 la Paris a avut loc un val de atentate soldate cu 140 de morţi şi peste 80 grav răniţi. Două explozii au avut loc în zona stadionului „Stade de France” în timpul meciului de fotbal între Franţa şi Germania, unde era prezent şi preşedintele francez. În paralel, atacatorii au deschis focul de arme cu automate la restaurante şi terase din centrul Parisului, aproape 90 de persoane au fost închise într-o sală de concert.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările