Sălajul are un al doilea subprefect. Pe cine au susţinut liberalii pentru acest fotoliu

Sălajul are un al doilea subprefect. Pe cine au susţinut liberalii pentru acest fotoliu

Romeo Sârca este noul subprefect FOTO Andreea Vilcovschi

Sârca va face echipă cu prefectul susţinut de PNL, Virgil Ţurcaş, şi de subprefectul susţinut de UDMR, Vegh Alexandru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, liberalul Romeo Sârca, este noul subprefect al judeţului. O hotărâre în acest sens a fost luată în cadrul şedinţei de Guvern din 10 martie, potrivit căreia Sârca va exercita această funcţie cu caracter temporar.

În vârstă de 46 de ani, Romeo Sârca a fost, între 2009 şi 2013, director executiv al AJOFM Sălaj, după care a ocupat postul de consilier superior în Compartimentul Monitorizare Proiecte din Fondul Social European din cadrul aceleiaşi instituţii. În luna ianuarie a acestui an, el a fost numit ajunct al AJOFM Sălaj.

Noul subprefect este membru PNL din 2004, ocupând de-a lungul anilor mai multe funcţii, cea mai importantă fiind cea de prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale Zalău.

Odată cu numirea sa ca subprefect, el va face echipă cu prefectul Virgil Ţurcaş (fost membru PNL) şi cu subprefectul Vegh Alexandru (susţinut de UDMR).

Mai puteţi citi:

Au început schimbările în deconcentratele din Sălaj. Primul director susţinut de liberali

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările