Români condamnaţi pe viaţă pentru o crimă în Italia. „Am strâns-o de gât cu toată puterea”

Români condamnaţi pe viaţă pentru o crimă în Italia. „Am strâns-o de gât cu toată puterea”

Victima avea 28 de ani FOTO Palermo Today

Doi români de 20, respectiv 21 de ani îşi vor petrece restul vieţii în spatele gratiilor pentru o crimă comisă în 2017, în Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

În dimineaţa zilei de 9 octombrie 2017, Alina Elena Bita, o româncă de 28 de ani stabilită cu familia în Palermo, Italia, a primit vizita a doi tineri Paul Todiraşcu (21 de ani) şi Florin Buzilă (20 de ani), veri cu soţul său. Aceştia s-au năpustit asupra femeii, au pus-o la pământ şi în timp ce unul dintre ei o ţinea cu forţa, celălalt o strangula, scrie Palermo Today.

Cei doi români ar fi ucis-o pentru a fura nişte bani şi câteva obiecte de valoare existente în casă, precizează publicaţia italiană. Cei doi bărbaţi au fost identificaţi de către carabinieri la câteva luni după comiterea faptei, la început dând vina unul pe altul. În cele din urmă, Todiraşcu a mărturisit în faţa judecătorilor cum s-a întâmplat totul: „Eu am ucis-o pe Alina. M-am năpustit asupra ei şi am strâns-o de gât cu toată puterea”. Acesta a povestit că în timp ce el o strangula, amicul lui o ţinea cu forţa. Scenele violente au avut loc în prezenţa copilului victimei, o fetiţă de doar 11 luni.

Trupul fără viaţă al româncei a fost descoperit câteva ore mai târziu de către soţ, acesta fiind alertat de vecinii care auziseră plânsul continuu al bebeluşului.
Curtea de Apel din Palermo i-a condamnat pe cei doi tineri la închisoare pe viaţă.

Mai puteţi citi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările