Româncă acuzată de proxenetism în Germania. Reţeaua construită împreună cu doi bulgari

Româncă acuzată de proxenetism în Germania. Reţeaua construită împreună cu doi bulgari

Gabrile P. administra trei bordeluri în Germania FOTO tag24.de

O româncă este acuzată, alături de un cuplu din Bulgaria, că ar fi obligat zeci de femei să se prostitueze în Germania.

Gabriela P., o româncă de 42 de ani, împreună cu o tânără de 25 de ani din Bulgaria şi partenerul acesteia din urmă, de 32 de ani, sunt judecaţi în Germania într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane, scrie tag24.de.

Anchetatorii susţin că românca administra trei bordeluri în Dresda, sub paravanul unui salon de întreţinere corporală şi masaj, acolo unde 40 de femei din România şi Bulgaria erau exploatate sexual. Fiecare din cei trei membri ai reţelei avea un rol precis: bărbatul bulgar recruta tinerele, consoarta acestuia le supraveghea, în timp ce românca se ocupa de plasarea lor la diverşi clienţi.

Tinerele erau ademenite în Germania cu false promisiuni de angajare. La destinaţie, însă, inculpaţii le reţineau paşapoartele şi le obligau să se prostitueze, reţinând jumătate din încasări. În plus, le pretindeau bani pentru cazare, dar şi pentru plata impozitelor. Cele care refuzau să îşi vândă trupurile erau drogate şi, mai apoi, violate, mai arată sursa citată.
La finele anului 2018, două tinere din Bulgaria au reuşit să scape şi au sesizat poliţia. Câteva luni mai târziu, oamenii legii au descins la bordelurile administrate de Gabriela P., aceasta fiind chiar arestată.
Cei trei au fost puşi sub acuzare, procesul lor demarând zilele trecute, în Germania.

Mai puteţi citi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările