Poftiţi la deszăpezire! Se circulă în condiţii de iarnă. Curăţaţi-vă trotuarul de zăpadă

Poftiţi la deszăpezire! Se circulă în condiţii de iarnă. Curăţaţi-vă trotuarul de zăpadă

Pe străzile din Zalău se circulă în condiţii de iarnă

Ninsoarea abundentă din ultimele ore i-a scos pe drumari în stradă. Numai în municipiul Zalău,11 utilaje de deszăpezire  şi aproximativ 40 de angajaţi ai SC. Citadin se află în prezent la datorie, pentru a curăţa startul gros de omăt aşternut pe străzi şi drumuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor informaţii furnizate de Paul Maghiu, purtător de cuvânt al societăţii SC Citadin SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Zalău care asigură serviciul de administrare a domeniului public şi privat, până în prezent pe străzile din municipiu au fost împrăştiate 200 de tone de material antiderapant constând în sare şi nisip. „Încă de ieri, de când a început ninsoarea s-a intervenit cuu 11 maşini de intervenţii, utilaje de deszăpezire, care au împrăştiat  200 de tone de  material antiderapant constând în amestec de sare şi nisip. Într-adevăr se circulă în condiţii de iarnă însă nu au fost semnalate probleme deosebite”, a adăugat reprezentantul primăriei.
Potrivit lui Maghiu, în prezent pe străzile oraşului se află aproximativ 40 de angajaţi ai societăţii care curăţă şi îndepărtează zăpada de pe trotuare.
În depozitele Citadin sunt în prezent pregătite alte 300 de tone de material antiderapant (nisip amestecat cu sare) pe care angajaţii îl vor împărştia pe străzile din urbe.

Poftiţi  la deszăpezire

Pentru evitarea unor accidente ori situaţii neplăcute, cetăţenii din municipiul Zalău, atât persoanele fizice cât şi juridice, sunt sfătuiţi să cureţe zăpada de pe troatuarele din faţa imobilelor pe care le deţin în proprietate sau unde locuiesc. Amenzile prevăzute pentru persoanele juridice, pentru necurăţarea zăpezii, se încadrează între 250 şi 700 lei iar persoanele fizice care nu se conformează, riscă amenzi cuprinse între 50 şi 200 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările