O nouă şansă pentru poliţiştii care vânează postul de adjunct al IPJ Sălaj. Când va avea loc concursul şi cine se poate înscrie

O nouă şansă pentru poliţiştii care vânează postul de adjunct al IPJ Sălaj. Când va avea loc concursul şi cine se poate înscrie

Înscrierile se încheie în 28 noiembrie FOTO Arhivă

Postul de ajunct este ocupat de şase luni de către ginerele primarului din Zalău, împuternicirea lui expirând în 24 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Română va organiza un nou concurs pentru ocuparea postului de adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, după ce în 14 noiembrie, niciunul dintre cei doi candidaţi nu a reuşit să promoveze.
Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Poliţiei Române, concursul va avea loc în 20 decembrie, la Bucureşti, şi va consta, şi de această dată, în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Candidaţii se pot înscrie până cel târziu în 28 noiembrie şi trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, printre care să fie măcar inspectori principali de poliţie; să aibă minim 7 ani vechime în muncă, din care cel puţin 5 ani în structuri de ordine publică, apărare şi siguranţă naţională; să aibă cel puţin 3 ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale MAI.

Reamintim că la concursul precedent pe post s-au înscris Sorin Pop, şeful Biroului de Investigaţii Criminale, şi Cosmin Mureşan, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale. Cum niciunul nu a luat notă de trecere, postul a rămas ocupat prin împuternicire de către Călin Rolnic, ginerele primarului Ionel Ciunt. Împuternicirea lui expiră sâmbătă, 24 noiembrie.

Citiţi şi:

Au râvnit la scaunul ocupat de ginerele primarului. Cum s-au descurcat candidaţii la postul adjunct al IPJ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările