VIDEO Cum se salvează un tânăr prins în locuinţa iubitei de către părinţii acesteia. Escaladare surprinsă în flagrant de poliţişti

VIDEO Cum se salvează un tânăr prins în locuinţa iubitei de către părinţii acesteia. Escaladare surprinsă în flagrant de poliţişti

Timp de aproape zece minute tânărul a făcut echilibristică la etajul al doilea al blocului

Un tânăr de 20 de ani din Vaslui a fost surprins de poliţişti în timp ce escalada un bloc din apropierea Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui ziua în amiaza mare. Ceea ce părea o tentativă de furt, s-a dovedit a fi un episod neaşteptat dintr-o poveste de dragoste ascunsă părinţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe persoane care locuiesc în zona intersecţiei din apropierea gării din Vaslui au surprins un tânăr în timp ce escalada un bloc situat în faţa Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui. 

Întreaga scenă a fost filmată de martori care locuiesc în apropiere şi care erau convinşi că au de-a face cu un hoţ sau cu o persoană ce încearcă să fugă din izolare fără adeverinţă. 

Înainte de a-şi pregăti escaladarea, tânărul, care a sărit pe geamul unui apartament situat la etajul al doilea, vorbeşte preţ de câteva clipe la telefon. Ulterior, timp de aproape zece minute, încearcă să coboare, făcând exerciţii de echilibristică pe streaşina apartamentului de la etajul întâi şi căţărându-se pe balconul blocului vecin. 

Chiar când îşi pregătea coborârea pe sol, căţărătorul este surprins de un echipaj de poliţie care trecea, întâmplător, prin zonă. Scena devine tragi-comică, după ce poliţiştii, aflaţi în trafic, comunică prin staţie ”Rămâi pe loc”: trecătorii care tranzitau zona se opresc speriaţi. 

Poliţiştii i-au solicitat tânărului care a ajuns pe acoperişul unui cazinou din apropiere să coboare, după care l-au legitimat şi percheziţionat corporal.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, asupra tânărului nu au fost găsite bunuri suspecte. Acesta a declarat că a sărit de la etaj, pentru a nu fi prins de părinţii iubitei care nu erau de acord cu povestea lor de dragoste. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, este din Bârlad, însă lucrează la un service în municipiul Vaslui, unde şi locuieşte. El a fost sancţionat de poliţişti cu 2.000 de lei pentru nerespectarea ordonanţei militare. Avea asupra sa adeverinţă pentru deplasare, care nu includea prezenţa la locuinţa iubitei. 

”Incidentul a avut loc pe 5 aprilie, în jurul orei 15. S-a comunicat cu toate părţile implicate, nu au fost conturate elemente săvârşirii vreunei infracţiuni. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional pentru nerespectarea  măsurilor privind restricţionarea circulaţiei”, a precizat purtătorul de cuvând al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: