Urmărit internaţional, condamnat la 20 de ani de închisoare, prins la Vama Albiţa

Urmărit internaţional, condamnat la 20 de ani de închisoare, prins la Vama Albiţa

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, acesta având de executat o pedeapsă de 20 de ani dispusă de instanţele franceze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 8 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat,  ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, un tânăr în vârstă de 29 de ani.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emisă de autorităţile din Franţa în data de 08.11.2018. 

Persoana în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 20 de ani pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Franţei. Ion M. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

 

citeste totul despre: