Sinucidere în apropierea Gării Vaslui. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului Iaşi-Bucureşti

Sinucidere în apropierea Gării Vaslui. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului Iaşi-Bucureşti

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit joi după amiază după ce a fost lovit de un tren în apropiere de Gara Vaslui. Echipajele SMURD nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, accidentul a avut loc la ora 15.40. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, care fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Din primele informaţii, bărbatul s-a aruncat în faţa trenului Inter Regio Iaşi -Bucureşti. Având în vedere viteza de deplasare, mecanicul de locomotivă a declarat că nu a mai putut evita impactul.

Sinuciderea de la Vaslui vine la doar câteva ore după tragedia de la Brăneşti, unde o mamă s-a aruncat cu cei trei copii ai săi în faţa trenului Bucureşti- Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, bărbatul decedat are aproximativ 40 de ani. El nu a fost încă identificat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: