Ucis cu lovituri de cuţit în propria curte. „Asculta muzică la maxim în curtea mortului”

Ucis cu lovituri de cuţit în propria curte. „Asculta muzică la maxim în curtea mortului”

Foto: arhivă Adevărul

Criminalul, un bărbat de 45 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a ucis un consătean din comuna vasluiană Măluşteni fără niciun motiv. Le-a spus poliţiştilor că nu regretă nimic şi a refuzat să vorbească despre cele întâmplate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Crimă între doi prieteni de pahar, în noaptea de 20 spre 21 august, în comuna Măluşteni, judeţul Vaslui. Un bărbat în vârstă de 45 de ani, recidivist şi cu handicap locomotor, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit unui localnic, de 42 de ani,  iar victima a sângerat până la moarte.

Cei doi au consumat alcool, aşa cum o făceau adesea în trecut, şi nu se ştie deocamdată care a fost motivul pentru care s-a ajuns la crimă. Ucigaşul i-a spus a doua zi dimineaţă unui cunoscut ce făcuse, iar acesta a anunţat Poliţia. Anchetatorii au găsit victima decedată, într-o baltă de sânge.

”Bea fără oprire, zi şi noapte”

Sătenii se săturaseră de chefurile zgomotoase care aveau loc în curtea victimei şi nu vor ca ucigaşul să se mai întoarcă în sat.  

”Este foarte periculos. Bea fără oprire, zi şi noapte. Îi e teamă la lume să vorbească. Asculta muzică la maxim în curtea mortului şi la microfon, înjură toată mahalaua. Băute peste băute. Mortul era cuminte, liniştit. Nu avea bani, muncea pentru o pâine, dar îi plăcea şi lui băutura. Ăstălalt avea pensie, că i-a fost tăiat piciorul de la genunchi. Rău tare de tot! Să ştiţi că ne-am aşteptat să facă o nenorocire! Era prea de tot! E sătul de puşcărie, a violat bătrâne, a bătut, ce nu a făcut?! Vă rugăm, ajutaţi-ne, să nu se mai întoarcă în sat”, au spus oamenii.

Şi-a violat bunica

Criminalul are un cazier bogat. A stat 12 ani la închisoare pentru că şi-a violat bunica, iar în sat s-a întors în 2015, unde stătea cu gazdă la un localnic. Nu a muncit niciodată şi le-a declarat anchetatorilor că nu regretă ce a făcut şi nici nu vrea să vorbească despre cele întâmplate.

”În noaptea de 19/20 august, în timp ce consumau băuturi alcoolice la locuinţa victimei, autorul a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zone vitale ale corpului, cauzându-i decesul. Nu se cunoaşte deocamdată mobilul acestei fapte sau motivul care l-a determinat pe agresor să îi aplice loviturile cu cuţitul victimei. În prezent, se efectuează cercetări de către un procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, urmând să se dispună reţinerea pentru 24 de ore a presupusului autor al faptei, cercetările urmând să continue până la clarificarea situaţiei în cauza”, a declarat procurorul Silvia Elena Bejinariu, şeful Secţiei Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă înfiorătoare. Şi-a înjunghiat mortal cumnata, iar pe ginerele acesteia l-a rănit grav

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările