Tâlhar periculos, prins de mascaţi. A scăpat nevătămat după ce poliţiştii au tras zeci de focuri de armă în direcţia lui

Tâlhar periculos,
prins de mascaţi. A scăpat nevătămat după ce poliţiştii au tras zeci de
focuri de armă în direcţia lui

Antoce Ionuţ-Vlăduţ FOTO vasluianul.ro

Un tânăr din Vaslui a fost reţinut de poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi de mascaţii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale după mai bine de o lună de căutări. Iniţial, oamenii legii l-au identificat într-o pădure de lângă Vaslui şi l-au somat să se predea, dar infractorul a refuzat şi a scăpat cu fuga.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasluianul Antoce Ionuţ-Vlăduţ a fost identificat şi reţinut de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi pe raza localităţii Buda, comuna Oseşti, judeţul Vaslui. Tânărul este unul dintre autorii unei tâlhării comise în municipiul Iaşi pe 13 iulie în locuinţa unui traficant de ţigări.
 
În urmă cu aproximativ două săptămâni, tânărul cunoscut cu antedecente penale a fost încolţit de poliţiştii din Iaşi. 
 
“Bărbatul se sustrăgea de la executarea mandatului de arestare preventivă. La data de 06 august, pe numele bărbatului din judeţul Vaslui, cercetat pentru tâlhărie calificată, faptă comisă pe raza judeţului Iaşi, a fost emis mandat de arestare preventivă. Poliţiştii ieşeni şi vasluieni au efectuat mai multe descinderi în vederea depistării persoanei. Astfel, la data de 10 august s-au efectuat descinderi, bărbatul fiind localizat, s-au tras focuri de armă pentru prinderea sa, însă acesta a reuşit să fugă în pădure. La data de 11 şi 12 august, au fost efectuate alte descinderi, dar nu a fost găsit”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.
 
Pe 19 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi l-au depistat pe bărbat pe raza satului Buda din judeţul Vaslui. Acesta se află acum în custodia Poliţiei pentru audieri, urmând a fi introdus apoi în arestul IPJ Iaşi. 
 
Jaf  între traficanţi
 
În noaptea de 13 iulie 2021, Antoce Ionuţ-Vlăduţ împreună cu alte două persoane au pătruns cu cagule pe faţă în locuinţa unui bărbat, din municipiul Iaşi, l-au bătut şi i-au furat 2.600 lei şi 100 de euro. Un alt bărbat i-a aşteptat lîntr-o maşină parcată în apropierea locuinţei pentru a le asigura scăparea. Ceilalţi trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv imediat după comiterea tâlhăriei.
 
Casa jefuită de tâlhari aparţine unui fost traficant de ţigări din Iaşi. Bărbatul şi soţia lui s-au trezit în toiul nopţii cu trei mascaţi înarmaţi în casă. Cei trei au răvăşit locuinţa şi i-au lovit pe cei doi soţi. Cel mai grav a fost rănit bărbatul, acesta fiind lovit cu bâtele peste picioare, în urma  agresiunii suferind o fractură deschisă. Porivit unor surse judiciare, anchetatorii nu exclud varianta unei reglări de conturi între traficanţii de ţigări.
 
Vă mai recomandăm să citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările