O fată de 15 ani a dispărut, dar familia ei a anunţat poliţia după nouă zile. Mesajul tulburător transmis tatălui înainte de dispariţie

O fată de 15 ani a dispărut, dar familia ei a anunţat poliţia după nouă zile. Mesajul tulburător transmis tatălui înainte de dispariţie

Valentina Gabriela Baron

O fată de 15 ani, din localitatea vasluiană Zăpodeni, a dispărut de pe 7 octombrie, însă familia a anunţat Poliţia abia miercuri, 16 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mama adolescentei a declarat poliţiştilor că fiica sa, Valentina Gabriela Baron, ar fi spus că merge la Vaslui, pe 7 octombrie, pentru a se întâlni cu o prietenă.

De atunci, nu s-a mai întors şi nici nu a mai dat vreun semn. Ultimul mesaj postat de adolescentă pe contul de Facebook datează chiar din ziua dispariţiei. Pe 7 octombrie, la ora 19.21, Valentina a postat pe Facebook, un mesaj bizar: ”M-am construit din visuri, vicii şi dureri”. Anterior acestui mesaj, adolescenta postase un mesaj adresat tatălui ei, din care-i răzbat suferinţe sufleteşti.

”Dragă tată, o să cresc şi eu, o să am şi eu copii. O să le amintesc zilnic cât de mult îi iubesc şi cât de importanţi sunt pentru mine, pentru că tu nu ai făcut NICIODATĂ asta!”, a scris adolescenta pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii au solicitat sprijinul cetăţenilor care au cunoştinţă despre dispariţia Valentinei. 

”La  data  dispariţiei, tânăra era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaştri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport negri.

Semnalmente :  Înălţime de aproximativ 1.60 metri, greutate aproximativă este de 55 kg., părul lung, negru, cu şuviţe blonde şi roşcate, ochi căprui. Adolescenta are un tatuaj la încheietura mâinii drepte şi cercei în buza de jos şi în cea de sus. În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, se menţionează într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Dacă aţi văzut această persoană sau aveţi informaţii despre ea, anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi  112!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: