Maşinile şcolilor de şoferi interzise în orele de vârf pe arterele aglomerate din Vaslui

Maşinile şcolilor de şoferi interzise în orele de vârf pe arterele aglomerate din Vaslui

Autorităţile din Vaslui au decis restricţionarea accesului maşinilor şcolilor de şoferi în orele de vârf, având în vedere aglomeraţia şi blocajele cu care se confruntă participanţii la trafic în anumite zone ale municipiului. Măsura va intra în vigoare începând cu 23 septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, , 12 septembrie 2019, la Primăriei municipiului V Vaslui a avut loc o întâlnire de lucru a primarului Vasile Pavăl şi Comisiei de reglementare a circulaţiei pe drumurile publice în municipiul Vaslui cu reprezentanţii şcolilor de şoferi din oraşul nostru. Tema întâlnirii a constituit-o punerea în aplicare a prevederilor HCL nr. 82/2019 privind aprobarea măsurilor privind fluidizarea circulaţiei şi creşterea siguranţei rutiere din municipiul Vaslui.

Aşa cum se cunoaşte deja, în anexa la acest document sunt prevăzute modalităţi de prevenire a supraaglomerării traficului în municipiul reşedinţă de judeţ, o parte dintre ele fiind deja implementate, respectiv instituirea sensurilor unice pe unele străzi din oraş; instituirea de restricţii privind staţionarea, oprirea, parcarea autovehiculelor; suplimentarea şi revizuirea marcajelor rutiere.

Una dintre direcţiile de lucru stabilite de comisia mai sus menţionată constă în restricţionarea accesului în anumite intervale orare pentru autovehiculele care aparţin şcolilor de şoferi, astfel că în şedinţa de lucru de astăzi s-au comunicat reprezentanţilor şcolilor de şoferi posibilităţile de decongestionare a traficului rutier conform punctului 5 din anexa la HCL nr. 82/2019, respectiv interzicerea accesului maşinilor şcoală, în zilele lucrătoare, în intervalele orare 07.00 – 09.00 şi 15.00 – 17.00, în zonele cuprinse între străzile:

- Ştefan cel Mare şi sensurile giratorii ICIL – Crucea Gării – Vasflor şi retur;
- Victoriei – N. Iorga – A. Donici – Traian – Republicii şi retur,

Toţi cei prezenţi la şedinţă au luat cunoştinţă de restricţiile menţionate, intrarea lor în vigoare fiind efectivă din ziua de luni, 23 septembrie 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările