FOTO VIDEO Raliul unui tânăr beat şi fără permis care şi-a încheiat cursa nebună într-un copac

FOTO VIDEO Raliul unui tânăr beat şi fără permis care şi-a încheiat cursa nebună într-un copac

Maşina furată a fost izbită într-un copac FOTOGALERIE Sabina Ghiorghe

Încurajat de alcoolul consumat, un tânăr din Bârlad a urcat la volanul maşinii unui amic, fără a deţine permis auto şi fără a avea acordul proprietarului, apoi a intrat cu viteză în toate obstacolele întâlnite şi a provocat daune semnifiative. Teribilistul şofer a dispărut în beznă

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă (22 februarie), în jurul orei 3.00, în spatele bisericii “Sfântul Spiridon”, situată pe strada Vasile Pârvan, din Bârlad.

Din relatările unor martori, un grup format din şase-şapte bărbaţi au venit în zonă înainte de miezul nopţii, s-au postat în dreptul magazinului din laterala Casei Sturdza, au băut şi au ascultat muzică. Varianta este susţinută şi de Elvis Mocanu (27 ani), acesta fiind proprietarul unui autoturism Peugeot înmatriculat în Franţa. La un moment dat, un tânăr din grup, Ionuţ Costache (27 de ani), a urcat la volanul maşinii profitând că erau cheile în contact. După puţin timp, s-a auzit o bubuitură.

“Îl cunoşteam din vedere. Băieţii din grup au spus că are permis. Nu i-am dat voie să conducă. S-a dus către garajele muzeului, s-a întors şi la puţin timp am auzit bubuitura. Toţi băieţii din grup au plecat şi eu am stat toată noaptea şi am umblat cu poliţia”, a spus, pentru “Adevărul”, Elvis Mocanu.

Cursa nebună a tânărului s-a terminat după ce a intrat într-o maşină parcată regulamentar, apoi a intrat într-un gard şi la final a intrat într-un copac. Nimeni nu a fost rănit, iar autorul a plecat de la faţa evenimentului.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii de la biroul de Investigaţii Criminale. Individul care a provocat accidentul a fost identificat. “În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autoturism fără a deţine permis auto”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările