Femeie de 69 de ani, violată la ”Zilele satului”. Victima, luată cu forţa de agresor şi târătă într-un lan cu lucernă

Femeie de 69 de ani, violată la ”Zilele satului”. Victima, luată cu forţa de agresor şi târătă într-un lan cu lucernă

Un tânăr de 30 de ani, din localitatea vasluiană Poieneşti a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că a batjocorit o femeie de 69 de ani. Agresiunea a avut loc, duminică seara, în timpul desfăşurării Zilelor Satului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victima participase la sărbătoarea satului, fiind prezentă la spectacolul folcloric organizat de autorităţile locale. Spre seară, în jurul orelor 18.00, s-a îndreptat spre casă. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, agresorul, un bărbat de 30 de ani, participase şi el la Zilele Satului, şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A observat femeia singură pe drum, a acostat-o şi a târât-o într-un lan cu lucernă unde a agresat-o sexual.

Agresorul, Nicolae Boţescu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni la viaţa sexuală. În 2008, a violat o minoră de 15 ani, fiind condamnat la 8 ani de închisoare. A fost eliberat condiţionat, înainte de executarea integrală a pedepsei, judecătorii arătând că  ”Boţescu Nicolae a executat o perioadă suficientă pentru reeducarea sa şi pentru înţelegerea pe deplin a necesităţii respectării valorilor sociale ocrotite de lege şi nu se impune o perioadă de detenţie suplimentară faţă de nivelul fracţiei de pedeapsă stabilită în mod obligatoriu de lege”.

Zilele satelor au devenit o tradiţie în mediul rural, aproape în fiecare comună fiind organizată pe timpul verii astfel de manifestări. Pe lângă capitalul politic pe care îl urmăresc aleşii prin astfel de evenimente, sărbătorile sunt şi motiv de excese, mai ales alcoolice. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările