Şapte cazuri COVID-19 confirmate în judeţul Vaslui în ultimele 24 de ore

Şapte cazuri COVID-19 confirmate în judeţul Vaslui în ultimele 24 de ore

După două săptămâni de acalmie, în care nu s-a mai înregistrat cazuri COVID-19, în judeţul Vaslui au reapărut infectările cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 de ore, în judeţul Vaslui au fost confirmate nu mai puţin de şapte cazuri COVID-19, acesta fiind cel mai mare număr de îmbolnăviri din ultimele săptămâni.

Cu o singură excepţie, toate celelalte cazuri confirmate cu noul coronavirus provin din mediul rural (trei pacienţi în comuna Băcani şi câte unul în Stănileşti, Ştefan cel Mare şi Muntenii de Sus). Cel de-al şaptelea caz a fost confirmat la un pacient din municipiul Huşi.

La ultima raportare oficială, comunicată de oficialii Prefecturii Vaslui, judeţul Vaslui figura cu 174 de cazuri COVID-19, înregistrate de la începutul pandemiei. Dintre acestea, 13 mai mai sunt internate în spital, 20 decedate, iar 140 au fost externate din spital. Potrivit informațiilor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, la 29 iunie în judeţul Vaslui 86 de persoane se mai aflau în izolare la domiciliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările