VIDEO Femeie tâlhărită pe o stradă din Severin: “Mi-a smuls geanta din mână, m-a trântit pe jos, după care s-a urcat în maşină”

VIDEO Femeie tâlhărită pe o stradă din Severin: “Mi-a smuls geanta din mână, m-a trântit pe jos, după care s-a urcat în maşină”

Cei doi indivizi care au comis fapta vor fi prezentaţi instanţei de judecată în cursul zilei de 8 februarie

O femeie de 62 ani, din Drobeta Turnu Severin, povesteşte cum a fost tâlhărită zilele trecute pe o stradă din municipiu. Bătrâna a fost trântită la pământ de un individ, care apoi i-a smuls geanta şi a dispărut rapid de la faţa locului.

UPDATE 17,00

Cei doi tineri reţinuţi pentru tâlhărie calificată şi au primit arest la domiciliul pentru 30 de zile

Ştirea iniţială

Tâlhăria s-a petrecut în data de 5 februarie a.c., în zona unui centru oncologic din municipiul Drobeta Turnu Severin. Victima, o femeie de 62 de ani, venea la centru cu analizele pe care le făcuse la Spitalul Judeţean.

“Coboram pe strada Soveja să vin la Centrul Oncologic cu rezultatele de la Spitalul Judeţean pentru citire şi până în 50 de metri de boulevard a venit o maşină din spate din care a coborât un tânăr, care s-a repezit şi mi-a smuls geanta din mână, m-a trântit pe jos, după care s-a urcat în maşină şi a plecat în trombă”, povesteşte victima.

Nici nu a   apucat să vadă chipul tâlharului pentru că acesta a acţionat rapid, trândind-o la pământ, după care i-a furat geanta. La două zile după cele petrecute, oamenii legii au oprit în trafic un autoturism, în care se aflau cinci tineri care aveau droguri asupra lor. În urma cercetărilor s-a descoperit că doi dintre ei erau făptaşii tâlhăriei, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

 

„La data de 07 februarie a.c.,  poliţiştii au oprit în trafic un autoturism, în care se aflau cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, toţi din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. La efectuarea controlului corporal, asupra a doi dintre aceştia au fost găsite plicuri ce conţineau o substanţă vegetală de culoare verde-olive, cu miros înţepător. Totodată, conducătorul auto în vârstă de 19 ani a fost condusă la Secţia U.P.U. a Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin, iar în urma probelor recoltate, testul a răspuns pozitiv la substanţe interzise”, spune Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

 

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit faptul că doi dintre tineri, de 18 respectiv 19 ani, sunt bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă la data de 05 februarie a.c., asupra unei femei de 62 ani, din Drobeta Turnu Severin, care se deplasa pe o stradă din municipiu.

Bunurile sustrase de la persoana vătămată au fost restituite, cu excepţia telefonului mobil pe care suspecţii l-au valorificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: