Un tânăr din Mehedinţi a rămas fără motocicletă, după ce a fost surprins de aparatul radar

Un tânăr din Mehedinţi a rămas fără motocicletă, după ce a fost surprins de aparatul radar

Dacă nu ar fi circulat cu o viteză peste limita legală, ar fi scăpat

Dacă nu ar fi condus cu o viteză peste limita legală admisă în localitatea Şimian, pe DN 6,  tânărul de pe motocicletă nu ar fi fost prins.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe D.N.6, în localitatea Şimian, poliţiştii de la Rutieră au depistat, azi-dimineaţă, un tânăr de 21 de ani, din comuna Şovarna, în timp ce conducea o motocicletă, având o viteză peste limita legală admisă în localitate.   

La controlul documentelor, oamenii legii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie prevăzută de lege. Au extins verificările şi au constatat că autovehiculul figura ca fiind sustras, de pe teritoriul Italiei, de la data de 26.04.2011.

“În urma aspectelor constatate, s-a luat măsura indisponibilizării autovehiculului, la sediul I.P.J. Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor, iar faţă de B. Valentin, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere precum şi tăinuire”, ne-a precizat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările