VIDEO Premierul, huiduit la Turnu Severin. Un cetăţean a vrut să-i ofere cadou o bărcuţă şi o pereche de cizme

VIDEO Premierul, huiduit la Turnu Severin. Un cetăţean a vrut să-i ofere cadou o bărcuţă şi o pereche de cizme

Ion Olteanu şi "cadoul" pe care vroia să-l ofere premierului FOTO Corina Macavei

Vizita premierului Victor Ponta la Drobeta Turnu Severin nu a fost lipsită de incidente. În timp ce acesta se afla în Prefectura Mehedinţi la o discuţie cu primarii din judeţ, un grup de severineni îl huiduiau pe platoul din faţa instituţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Demisia, demisia!”, „Hoţii, hoţii”, „Noi ne dezicem de tine, demisia”, „România e ţara noastră, nu este moşia voastră”, „La puşcărie cu jefuitorii ţării” strigau severinenii care vineri după-amiază se adunaseră în faţa Prefecturii Mehedinţi.

VEZI VIDEO AICI

De asemenea, un severinean a încercat să-i ofere cadou premierului o barcă şi o pereche de cizme, dar fără succes, pentru că nu s-a putut apropia de Victor Ponta.

„I-am adus un cadou, ştiu că Mehedinţiul este în cod portocaliu, am văzut că zilele trecute şi-a cumpărat pentru Guvern vreo şapte bărci cu motor şi dacă tot a venit în Mehedinţi m-am gândit că poate vrea să meargă în zonele inundabile şi nu are echipamentul necesar. Am adus o bărcuţă rechin că baronii ăştia sunt rechini şi o pereche de cizme”, a spus Ion Olteanu.

Citeşte şi:

VIDEO FOTO Mii de dâmboviţeni, aduşi cu autocarele de către primari pentru a-l saluta pe Ponta

Victor Ponta spune că a avut o „relaţie foarte bună” cu Adrian Duicu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările