Victor Ponta spune că a avut o „relaţie foarte bună” cu Adrian Duicu

0
0

Aflat în vizită în judeţul condus până mai acum de baronul PSD de Mehedinţi, Adrian Duicu, arestat pentru şapte şapte de corupţie, premierul Victor Ponta a declarat vineri la Drobeta Turnu Severin că „a avut o relaţie foarte bună” cu acesta.

În opinia premierului prioritar este faptul că acesta a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi de cetăţeni, ceea ce îi conferă „legitimitate”.

„Aveam o relaţie foarte bună cu Adrian Duicu. Aveam relaţii foarte bune aşa cum am cu toţi preşedinţii de Consilii Judeţene, în primul rând cu cei de la PSD dar şi cu ceilalţi care nu sunt de la PSD şi cu preşedinţii de consilii judeţene liberali sau UDMR. Am relaţii absolut normale pentru simplul motiv pentru că ei sunt aleşi de către oameni, de către cetăţeni. Obligaţia Guvernului este de a lucra şi de a se coordona în ceea ce priveşte activităţile pe plan local cu cei aleşi de către oameni, că e preşedinte de Consiliu Judeţean, că e primar”, a declarat primul ministru.

În ciuda scandalului care a zguduit din temelii organizaţia PSD din Mehedinţi din cauza liderului său Adrian Duicu, arestat într-un dosar de corupţie, premierul Victor Ponta crede că „foarte mulţi oameni din Mehedinţi ne vor vota pe 25 mai”.

„Organizaţia PSD de aici este o organizaţie puternică în primul şi în primul rând pentru că foarte mulţi oameni din Mehedinţi ne votează şi ne-au votat şi sunt convins că asta vor face şi pe 25 mai. Avem o echipă de coordonare şi repet cel mai important lucru nu doar în Mehedinţi, ci în toată ţara este legitimitatea pe care ţi-o dau oamenii care te votează. Aşa se întâmplă şi pentru preşedintele ţării şi pentru Guvern şi pentru autorităţi locale şi aşa se va întâmpla şi pe 25 mai”, a mai spus Victor Ponta.

Mai multe - Turnu-Severin

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite