Captură de ţigări netimbrate în Gura Văii

Captură de ţigări netimbrate în Gura Văii

Poliţiştii au găsit 7500 de pachete de ţigări în portbagajul maşinii, pe bancheta din spate, în portiere şi sub scaune.

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat, astăzi, în jurul orei 11,30, nu mai puţin de 7500 de pachete cu ţigări netimbrate, fără acte de provenienţă. Ţigările erau transportate de un cetăţean din judeţul Olt, cu autovehiculul personal şi erau destinate comercializării pe piaţa ilegală din acest judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o acţiune desfăşurată pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, oamenii legii l-au oprit, la un filtru organizat, la intrarea în Gura Văii, pe şoferul unui autoturism Skoda Octavia, despre care deţineau informaţii că se ocupă cu traficul de bunuri şi produse accizabile. La a controlul maşinii aparţinând lui A. Mihai (36 de ani), din localitatea Vîntărăşti- Olt, poliţiştii de frontieră au depistat în portbagaj, pe bancheta din spate, în portiere şi sub scaune cantitatea de 7500 pachete de ţigări, pentru care nu avea acte de provenienţă. Bărbatul a declarat că a cumpărat ţigările din vestul ţării cu scopul de a le comercializa în satele şi comunele de pe raza judeţului Olt. „Din comercializarea ilegală a ţigărilor, Mihai urma să obţină un „câştig” de 1500 euro. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 7500 euro, a fost indisponibilizată în vederea  confiscării, A. Mihai fiind sancţionat cu amendă în valoare de 1500 lei”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările