Valabilitatea autorizaţiilor de pescuit comercial în Delta Dunării a fost prelungită

Valabilitatea autorizaţiilor de pescuit comercial în Delta Dunării a fost prelungită

Decizia aparţine guvernatorului ARBDD                               FOTO: Arhiva Adevărul

Prelungirea valabilităţii acestor acte, după data de 31 decembrie 2019, este o decizie care aparţine guvernatorului Deltei Dunării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunţă că în baza atribuţiilor şi prevederilor legale în vigoare a stabilit prin Decizia Guvernatorului ARBDD numărul 519/31.12.2019 prelungirea termenului de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2019, pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul R.B.D.D., până la începutul perioadei de prohibiţie din anul 2020.
 
Decizia a fost adoptată deoarece, pentru reglementarea activităţii de pescuit comercial pe anul 2020, respectiv pentru emiterea autorizaţiilor de pescuit comercial, autorizaţiilor de captură, achiziţie, comercializare şi vizarea permiselor de pescuit comercial, este necesară apariţia Ordinului privind aprobarea măsurilor de reglementare a efortului de pescuit şi cotele de pescuit alocate pentru anul 2020, precum şi a Ordinului privind nominalizarea punctelor de debarcare şi a centrelor de primă vânzare în vederea desfăşurării activităţii pe anul 2020.

Persoanele fizice şi juridice autorizate să desfăşoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, sunt obligate să deţină asupra lor toate documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial, conform prevederilor legislaţiei în vigoare şi a Deciziei Guvernatorului ARBDD.

Pe aceeaşi temă:

Delta Dunării are un nou guvernator în prag de Crăciun. Mai multe asociaţii şi agenţi economici au cerut menţinerea pe post a lui Cătălin Ţibuleac

Administraţia Deltei Dunării vrea introducerea taxei pentru pescuitul sportiv în Rezervaţie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: