Pompierii au intervenit pentru a salva şase persoane care au căzut dintr-o barcă

Pompierii au intervenit pentru a salva şase persoane care au căzut dintr-o barcă

FOTO Arhivă

Pompierii tulceni au intervenit, sâmbătă după-amiază, pentru salvarea a şase persoane care au căzut în apă din barcă, la faţa locului deplasându-se mai multe ambarcaţiuni ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, dar şi ale Poliţiei de Frontieră.

Cele şase persoane care au căzut din barcă în Tulcea, la gura Dunării cu Sulina, au fost recuperate în viaţă de către echipaje ale Poliţiei de Frontieră, acestea urmând să fie monitorizate de către echipajele medicale prezente la faţa locului, iar autorităţile vor investiga cum s-a produs evenimentul.

Patru dintre cele şase persoane salvate au fost transportate cu ambarcaţiunea de tip ambulanţă la Centrul de Permanenţă Sulina pentru investigaţii de specialitate, două refuzând să fie duse la unitatea medicală. Pompierii spun că în barca respectivă se aflau trei bărbaţi, două femei şi un minor de 14 ani.

Persoana care a sunat la 112 să anunţe acest eveniment a făcut manevre de scoatere a acestora din apă.

La faţa locului, s-au deplasat două echipaje ale ISU Tulcea, un SMURD de la Crişan şi o ambarcaţiune, două echipaje ale Poliţiei de Frontieră aflate în zonă şi o ambarcaţiune a Ambulanţei Tulcea.

Autorităţile urmează să facă cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările