Incendiu în municipiul Tulcea: Două persoane au ajuns la spital intoxicate cu monoxid de carbon

Incendiu în municipiul Tulcea: Două persoane au ajuns la spital intoxicate cu monoxid de carbon

Pompierii au reuşit să stingă focul la timp

Joi după amiază, pe numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat un incendiu care se manifesta la un bloc de locuinţe de pe strada Grădinarilor din municipiul Tulcea. La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul Tulcea din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: În urma intervenţiei pompierii tulceni au stins incendiul, în care au ars  un fotoliu, o canapea şi s-a deteriorat un aragaz, un frigider, o maşină de spălat (toate aceste lucruri se aflau depozitate pe casa scării) şi pereţii etajului I şi II ai blocului.  Au fost evacuate persoanele aflate în apartamente, însă în urma inhalării fumului, a fost nevoie de intervenţia Serviciului de Ambulanţă Tulcea care a preluat  o  persoană în vârstă de 58 de ani şi de intervenţia echipajului SMURD  care a preluat un minor de 11 ani, ambele fiind transportate la Spitalul Judeţean de UrgenţăTulcea.  Din cercetările efectuate la faţa locului, cauza probabilă a izbucnirii  incendiului a constituit-o o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare în apropierea materialelor uşor inflamabile.

Incendiul a avut loc pe casa scării, dar fumul a intrat într-unul dintre apartamente. Cei doi locatari ai apartamentului au fost preluaţi de un echipaj SMURD şi duşi la spitalul judeţean din Tulcea, cu intoxicaţie cu monoxid de carbon. Ambii sunt stabili şi sunt în afara oricărui pericol.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările