Episcopul Visarion a binecuvântat oraşul Tulcea împotriva coronavirusului

Episcopul Visarion a binecuvântat oraşul Tulcea împotriva coronavirusului

PS Visarion, episcopul Tulcii, binecuvintează oraşul                                  FOTO: Episcopia Tulcii

Episcopul a binecuvântat municipiul Tulcea de pe Colnicul Hora. Tot acolo au fost duse şi moaştele unor sfinţi descoperiţi la Niculiţel.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Rugăciune şi binecuvântare pe Colnicul Hora din Tulcea”, aşasună anunţul Episcopiei Tulcii, postat pe pagina oficială de Facebook.

Joi 2 aprilie, Preasfinţitul Visarion, episcopul Tulcii, a oficiat la Monumentul Independenţei aflat pe Colnicul Hora, o slujbă de binecuvântare a orasului Tulcea, împotriva pandemiei de Coronavirus.

Totodată, arhiereul a binecuvântat oraşul cu Sfânta Cruce şi cu un relicvar cuprinzând fragmente din moaştele Sf. Mucenici Zotic, Atal, Camasie şi Filip de la Niculiţel.

În urmă cu câteva zile, eparhia a făcut o donaţie de 20.000 lei către Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, pentru achiziţia de materiale sanitare şi aparatură medicală necesară combaterii COVID 19.

„Prin această acţiune Episcopia Tulcii continuă să fie alături, cu rugăciunea şi cu fapta bună, de toţi cei care cu credinţă în Dumnezeu şi cu profesionalism îşi asumă misiunea de a sluji şi ocroti viaţa şi sănătatea oamenilor”, transmit reprezentanţii episcopiei.

Pe aceeaşi temă:

Episcopia Tulcii a donat 20.000 de lei Spitalului Judeţean

Ajutor de la Episcopie pentru o familie cu şase copii. Casa le-a fost mistuită de un incendiu

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: