Ambarcaţiune rămasă fără combustibil, remorcată de Poliţia de Frontieră. Şase persoane se aflau la bord

Ambarcaţiune rămasă fără combustibil, remorcată de Poliţia de Frontieră. Şase persoane se aflau la bord

FOTO: Poliţia de Frontieră

Ambarcaţiunea a rămas fără combustibil vineri noaptea, pe Braţul Chilia, iar cei aflaţi la bord au sunat la 112 pentru a cere ajutorul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care au intervenit de urgenţă pentru remorcarea ambarcaţiunii au fost poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia.

„În data de 16.08.2019, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia au fost solicitaţi de către ISU Tulcea în urma unui apel SNAU 112, pentru a identifica şi remorca o ambarcaţiune rămasă fără combustibil pe Braţul Chilia şi în care se aflau şase persoane”, transmite Garda de Coastă.

Poliţiştii s-au deplasat în zonă cu două ambarcaţiuni, iar la scurt timp, barca cu cele şase persoane aflate la bord a fost identificată şi adusă în siguranţă în localitatea Periprava.

Cele şase persoane, cetăţeni români, din care trei adulţi cu vârste cuprinse între 43 şi 49 de ani şi trei minori, nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Pe aceeaşi temă:

Canalele Letea şi Sidor vor fi decolmatate. Pe perioada lucrărilor, circulaţia va fi închisă

VIDEO Pescari prinşi la braconat în Delta Dunării. Aveau sute de kilograme de peşte în bărci
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările