Medicul român Ion Alexie, din Las Vegas, explică de ce e bună vaccinarea şi de ce unii vaccinaţi sunt testaţi pozitiv VIDEO

Medicul român Ion Alexie, din Las Vegas, explică de ce e bună vaccinarea şi de ce unii vaccinaţi sunt testaţi pozitiv VIDEO

Medicul român Ion Alexie din Las Vegas FOTO Youtube

Medicul român Ion Alexie, care lucrează în Statele Unite, în Las Vegas, a explicat pe contul său de YouTube de ce sunt testate pozitiv persoane care au fost vaccinate. Ion Alexie atrage atenţia că inclusiv după doza a doua vor apărea cazuri pozitive, dar asta nu e o problemă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În primul rând vaccinul nu ar trebui să fie obligatoriu. Cine vrea să facă, să şi-l facă. Cel puţin la început. În al doilea rând, vaccinurile de la Pfizer, Astra Zeneca şi Moderna nu conţin niciun virus viabil. Cine îşi face vaccinul nu se poate infecta.  Persoanele testate pozitiv după ce au făcut vaccinul au fost testate pozitiv pentru că sunt  infectate cu virusul”, a explicat Ion Alexie.

Medicul român stabilit în Statele Unite a mai arătat că vaccinurile nu o să oprească infecţia. „Oamenii trebuie să ştie diferenţa dintre infecţie şi boală. Infecţie înseamnă că un virus intră în corpul nostru. Noi ca să oprim virusul trebuie să folosim nişte bariere mecanice. Trebuie să folosim măşti, vizoare, ochelari. Odată ce virusul a intrat în corpul nostru, automat am devenit infectaţi. Dacă virusul se multiplică va fi detectat cu testele PCR”, a mai arătat medicul Alexie.

Ce face vaccinul?

„Vaccinul ne ajută să facem anticorpi, iar în momentul în care ne vom infecta, imediat cu anticorpii vom încerca să distrugem virusul cât de repede putem. Cu alte cuvinte, nu o să îi dăm şansa să se multiplice la numere foarte mari şi o să îi dăm şanse mult mai mici să intre în plămâni sau în sânge. Vaccinurile ne vor ajuta să nu ne îmbolnăvim rău. Pe măsură ce mai mulţi oameni se vaccinează şi devin imuni, imunitatea în comunitatea noastră va fi din ce în ce mai mare şi cantitatea de virusuri va scădea pentru că nu au timp să se mai multiplice la numere de miliarde ca să infecteze alţi oameni”, a mai arătat medicul român din SUA.

Ion Alexie a arătat că în momentul în care 80-90 la sută din oameni vor fi imunizaţi, fie prin vaccinare, fie prin infecţie, numărul infecţiilor va scădea şi probabil că ne vom putea relua activitatea normală.

„Doctorii şi personalul medical care au fost testaţi pozitiv după vaccinare, nu au testat pozitiv pentru că vaccinul nu e bun. Asta e foarte important. Dacă continuă mulţi să se infecteze şi să fie pozitivi, oamenii vor crede că vaccinul nu lucrează. Nu este adevărat. Şi după ce vor face al doilea vaccin oamenii se vor infecta, deci vor primi virusul şi vor fi testaţi pozitiv, dar asta nu înseamnă că vaccinul nu lucrează.  Eu aş face un flyer în care aş explica faptul că vaccinul îi va ajuta să nu se îmbolnăvească rău. Vaccinul nu va împiedica testele pozitive. Acestea vor apărea şi după a doua vaccinare”, a mai arătat medicul român din Las Vegas.

Vă mai recomandăm:

Vaccinul în balanţa unui medic celebru: O campanie provaccinare demagogică, prezentând totul în roz e total ineficientă

Prima persoană vaccinată împotriva virusului SARS-Cov-2, la Timişoara: Vreau să-mi încep viaţa de dinainte. Îmi doresc viaţa înapoi VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările