VIDEO A fost prins ucigaşul poliţistului din Timiş. Unde l-au găsit trupele speciale pe criminal

VIDEO A fost prins ucigaşul poliţistului din Timiş. Unde l-au găsit trupele speciale pe criminal

Lepa Marcel, ucigaşul poliţistului din Timiş

Poliţiştii l-au prins marţi dimineaţa pe Marcel Ionel Lepa, bărbatul acuzat că a omorât duminică un bărbat din Timiş. Lepa a fost capturat într-o locuinţă aflată la 7 kilometri de Timişoara.

UPDATE După ce va fi ţinut în spital aproximativ 2-3 zile, Marcel Ionel Lepa va fi dus în faţa procurorului pentru audieri.

UPDATE Marcel Lepa se află la Spitalul Municipal din Timişoara, acolo unde medicii l-au operat. Acesta a fost rănit duminică de gloanţele trase de poliţişti. Criminalul are trei plăgi prin împuşcare, la nivelul toracelui, la umăr şi la cot.

Între timp, la audieri a fost dus şi nepotul femeii în casa căruia a fost găsit fugarul.

UPDATE: În momentul în care a fost capturat, Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, avea asupra sa o borsetă în care se afla pistolul cu care a comis crima şi şase gloanţe. VEZI AICI cum arăta arma crimei şi ce alte obiecte s-au mai găsit asupra ucigaşuluiu. 

Trupele speciale l-au „încolţit” pe ucigaşul poliţistului din Timiş marţi dimineaţa, într-o casă din Remetea Mare. Surse apropiate anchetei au declarat că în momentul în care au intrat „mascaţii” peste el, criminalul a urinat pe el. 

În urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţişti, bărbatul care l-a ucis pe poliţistul din judeţul Timis a fost depistat, în această dimineaţă, pe raza localităţii Remetea Mare, din judeţul Timiş. Acesta prezintă plăgi prin împuşcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenţia ambulanţei. La momentul localizării şi prinderii acestuia, poliţiştii nu au făcut uz de armamentul din dotare. În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş efectuează cercetări”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Cum a fost ucis poliţistul Cristian Amariei

Cristian Amariei a fost mobilizat duminică împreună cu colegul lui de la postul de Poliţie din oraşul timişean Recaş pentru prinderea unui infractor urmărit internaţional. Cei doi au plecat împreună cu alţi doi poliţişti de la Investigaţii Criminale în satul Izvin, la aproximativ 5 kilometri de Recaş, unde aveau informaţii că Marcel Lepa se ascundea într-o casă. Fugarul a sărit pe o fereastră în faţa agentului Amariei, pe care l-a împuşcat de la mică distanţă cu două gloanţe: unul în zona sternului şi al doilea la baza gâtului, în trahee. Un alt poliţist a fost rănit la picior.  

 

Lepa a fugit apoi cu unul dintre poliţiştii de la Investigaţii Criminale pe urmele lui, care ar fi tras asupra ucigaşului peste 30 de cartuşe, fără să-l nimerească. După câteva sute de metri, Lepa a pătruns într-o curte şi i-a ameninţat pe proprietari cu pistolul în schimbul cheilor autoturismului. A pornit cu maşina, dar a intrat după câţiva metri într-un şanţ. Deşi poliţistul care-l urmărea a reuşit să-l rănească la umăr, Lepa a reuşit din nou să se facă nevăzut, fugind peste un câmp şi intrând apoi într-un pâlc de pădure. 

PE ACEEAŞI TEMĂ:

 
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările