VIDEO Amintiri cu ezoteristul Lorin Fortuna. „Jos labele de pe Sean Connery!“

VIDEO Amintiri cu ezoteristul Lorin Fortuna. „Jos labele de pe Sean Connery!“

Lorin Fortuna

Ezoteristul timişorean Lorin Fortuna a devenit celebru în toată ţara datorită emisiunile lui Dan Diaconescu, dar şi cele de la Baricada TV din Arad, unde era invitat deseori.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 31 octombrie, BBC a anunţată moartea actorului scoţian Sean Connery, considerat cel mai bun interpret al rolului James Bond. Connery a jucat în 90 de filme, iar în 1988 a primit trofeul Oscar pentru rolul secundar din „The Untouchables”, regizat de Brian De Palma.  
 
În România, în urmă cu mai bine de zece ani, numele lui Sean Connery a ajuns pe buzele multor români datorită ezoteristul timişorean Lorin Fortuna.  

Fortuna a vorbit despre Sean Connery într-o emisiune de la Baricada TV din Arad. Imaginile au fost urcate pe canalul YouTube, postarea devenind rapid virală pe Internet. 
 
Lorin Fortuna considera că Sean Connery a fost atacat energetic şi era dispus să ofere protecţie actorului. 
 
“Aţi auzit ce i se întâmplă acuma? Este bolnav, îşi pierde memoria, nu mai ştie unde stă, ce face...Vreau să dau un avertisment. Atenţie!...V-aţi convins ce forţă au ezoteriştii români, ce pot să facă. Aveţi grijă. Jos labele de pe Sean Connery. Dacă nu, veţi plăti cu vârf şi îndesat...”, spunea Fortuna. 
 
  

Lorin Fortuna a decedat în 25 noiembrie 2016, după ce a fost internat la spital cu ulcer perforat. A fost un personaj pitoresc în Timişoara. Om de ştiinţă; a brevetat primul robot telefonic, cu vorbire artificială, utilizat în perioada 1989-2008 ca serviciu special de furnizare a orei exacte, prin telefon, în cadrul reţelei telefonice naţionale. Important personaj în Revoluţia din 1989 – a înfiinţat, pe 20 decembrie, Frontul Democratic Român, în balconul Operei din Timişoara. Dar şi ezoterist celebru. 
 
La începutul anilor 2000, Lorin Fortuna s-a dedicat promovării ideilor sale ezoterice. A înfiinţat Mişcarea Astrală România şi Mişcarea Spirituală Sarmisegetuza, şocând cu teoriile sale.  


 
Printre teoriile revoluţionarului era că Terra se va ieşi din orbită şi va arde, transfomându-se în stea care se va numi Steaua Pitică-Albă. Lorin Fortuna spune că lumea fizică de pe pământ va dispărea, însă, din 6,6 miliarde de oameni vor scăpa 600 de milioane, în urma unei selecţii. Aceştia vor ajunge însă pe o altă planetă care se va naşte pe lună. 
 
Lorin Fortuna era printre invitaţii prefereaţi ai lui Dan Diaconescu, unde propovăduia ideile sale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările