Un deţinut scos la muncă a evadat. Bărbatul, condamnat pentru furt, a fugit de la un punct de lucru din Timişoara

Un deţinut scos la muncă a evadat. Bărbatul, condamnat pentru furt, a fugit de la un punct de lucru din Timişoara

FOTO aradon.ro

Autorităţile din vestul ţării sunt în alertă după ce un deţinut încarcerat la Penitenciarul Arad şi aflat la un punct de lucru din Timişoara a evadat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii şi angajaţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor caută un bărbat de 41 de ani evadat de la un punct de lucru din Timişoara. Ion Murariu, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru furt calificat, îşi ispăşea pedeapsa în regim semideschis şi a fost scos la muncă la un punct de lucru din Timişoara. De acolo, deţinutul a fugit, iar acum este căutat de autorităţi.

„Vineri, 12 iulie, în jurul orei 13.00, s-a constatat că deţinutul Murariu Ion, în vârstă de 41 de ani, condamnat definitiv la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru exterior, aflat pe raza municipiului Timişoara. În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratele de Poliţie ale Judeţelor Arad şi Timiş, Inspectoratele Judeţene al Jandarmeriei Arad şi Timiş, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră”, arată reprezentanţii Penitenciarului Arad, citaţi de aradon.ro.     

Cei care pot oferi informaţii despre fugar sunt rugaţi să sune la  numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Arad, la numărul de telefon: 0257 2121661, 0752 090234

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: