Studentă trimisă în judecată pentru că s-a „înfruptat“ din banii de pe cardul colegei de cameră

Studentă trimisă în judecată pentru că s-a „înfruptat“ din banii de pe cardul colegei de cameră

O tânără este acuzată că i-a furat cardul colegei şi a scos bani de pe el FOTO Arhivă

O studentă aflată la studii în Timişoara a fost trimisă în judecată pentru furt, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, toate în formă continuată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş este acuzată de 15 infracţiuni de furt, 17 operaţiuni financiare frauduloase şi 16 fapte de acces ilegal la un sistem informatic. Potrivit rechizitoriului, tânăra retrăgea sume mici de pe card, astfel încât colega ei să nu observe. Potrivit unor surse apropiate anchetei, studenta a scos de pe card, de 16 ori, suma totală de 3.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. 

Procurorii o acuză pe tânără că „în perioada 04.04.2019 - 02.06.2019, inculpata D.M., în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a sustras cardul bancar al colegei sale de cameră dintr-un cămin studenţesc din Timişoara, apoi a retras de pe cardul respectiv în mod repetat, fără consimţământul persoanei vătămate, diferite sume de bani de la bancomate ale mai multor bănci comerciale, efectuând, de asemenea, fără drept o plată la terminalul POS al unui magazin”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Dosarul se va judeca la Tribunalul Timiş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: