Protest faţă de restricţiile din Timişoara - Aproximativ 50 de oameni cer ridicarea carantinei şi demisia primarului Dominic Fritz - VIDEO

Protest faţă de restricţiile din Timişoara - Aproximativ 50 de oameni cer ridicarea carantinei şi demisia primarului Dominic Fritz - VIDEO

Aproximativ 50 de oameni protestează sâmbătă, la Timişoara, faţă de restricţiile impuse de guvernanţi şi cer ridicarea carantinei din municipiu, care a fost introdusă din data de 8 martie. Protestatarii cer şi demisia primerului Dominic Fritz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii s-au adunat în Piaţa Maria din Timişoara, apoi s-au deplasat până în centrul oraşului, pe platoul din faţa Operei, fiind supravegheaţi de poliţişti şi jandarmi.
 
Protestatarii au cerut ridicarea măsurii de carantinare a oraşului Timişoara şi au scandat: ”Timişoara liberă”, ”Libertate nouă, ca-n '89”, ”Fără carantină”, ”Nu suntem cobai”.
 
De asemenea, ei au cerut demisia primarului Dominic Fritz care a susţinut introducerea carantinei.
 
Carantina la Timişoara a fost introdusă în data de 8 martie şi a fost prelungită pentru încă şapte zile, după votul de miercuri din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.
 
Rata de infectare cu COVID-19, în Timişoara, este sâmbătă 8,28 cazuri la o mie de locuitori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările