Peste un sfert de milion de persoane au vizitat Iulius Town în week-end-ul inaugurării

Peste un sfert de milion de persoane au vizitat Iulius Town în week-end-ul inaugurării

Inaugurarea Iulius Town

Ansamblul mixt, primul de acest tip din vestul ţării, devin principala atracţie de shopping, petrecere a timpului liber şi divertisment din zonă, dar şi un pol de business regional.

GALERIE FOTO

Iulius Town Timişoara a fost inaugurat pe 30 august 2019 de companiile Iulius şi Atterbury. Ansamblul mixt, primul de acest tip din vestul ţării, devin principala atracţie de shopping, petrecere a timpului liber şi divertisment din zonă, dar şi un pol de business regional. 
 
În weekend-ul inaugurării, peste 250.000 de persoane au vizitat Iulius Town, anunţă organizatorii. 
 
Inaugurarea Iulius Town Timişoara a atras şi locuitori din judeţele învecinate şi chiar din Serbia şi Ungaria.
 
Sâmbătă seara, timişorenii au răspuns în număr foarte mare provocării lansate de Iulius Town de a stabili un nou record mondial Guinness World Records. 7.235 de brăţări cu lumini LED au fost aprinse simultan, într-un spectacol care a intrat în Cartea Recordurilor.

 
De un public numeros s-au bucurat toate evenimentele inedite de pe agenda celor trei zile dedicate inaugurării Iulius Town.

 
Parcul a fost intens vizitat în toate cele trei zile. Realizat peste o parcare subterană, de către o echipă de specialişti din Italia, Germania şi România, Iulius Gardens i-a ademenit pe timişoreni şi nu numaisă se relaxeze pe iarbă, să se plimbe pe malul lacului şi să se răcorească în piaţeta cu aburi reci sau la terasele restaurantelor şi cafenelelor nou inaugurate.Pentru copii, caruselul veneţian a oferit o experienţă inedită, cei mici fiind nerăbdători să călătorească alături de figurine desprinse din poveşti. 

 
Iulius Gardens include 10.000 de arbuşti şi 1.400 de arbori de talie mare, un foişor, alei de promenadă şi piaţete pentru evenimente şi târguri în aer liber.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: