UPDATE Incendiu puternic în Gara de Nord din Timişoara. Flăcările au cuprins mai multe vagoane. Un om a murit

UPDATE Incendiu puternic în Gara de Nord din Timişoara. Flăcările au cuprins mai multe vagoane. Un om a murit

Incendiul de la Gara de Nord din Timişoara a izbucnit la un vagon dezafectat FOTO pressalert.ro

Pompierii timişoreni au fost alertaţi duminică seara pentru stingerea unui incendiu în Gara de Nord din Timişoara. Flăcări puternice au cuprins mai multe vagoane, iar fumul gros se putea vedea şi de la kilometri distanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Incendiul izbucnit la mai multe vagoane dezafectate s-a soldat cu o victimă. După stingerea incendiilor, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unei persoane.

Incendiul de la Gara de Nord din Timişoara a cuprins în primă fază un vagon dezafectat. Flăcările puternice şi fumul gros au putut fi văzute de la distanţă, iar focul s-a extins şi la alte două vagoane. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru stingerea incendiului, iar din primele cercetări se pare că vagonul în care a izbucnit incendiul „găzduia” mai mulţi oameni ai străzii.

Potrivit www.oradetimis.ro, în momentul în care a izbucnit incendiul în vagon se aflau doi oameni ai străzii, un bărbat şi o femeie. Aceeaşi sursă mai arată, citând martori de la faţa locului, că cei doi au reuşit să se salveze spărgând geamul vagonului. Pompierii vor face cercetări pentru a vedea condiţiile exacte în care a izbucnit incendiul.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările