FOTO Primii metri de asfalt au fost aşternuţi pe şoseaua de centură Timişoara-Sud

FOTO Primii metri de asfalt
au fost aşternuţi pe şoseaua de centură Timişoara-Sud

Lucrările de pe şantierul centurii Sud FOTO DRDP Timişoara

Antreprenorul Tirrena Scavi a executat în zona Utvin, la km 2, etapele premergătoare – piatră spartă, emulsie bituminoasă, iar astăzi s-a trecut la aşternerea primului strat de asfalt.

GALERI FOTO
 

Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Timişoara a anunţat ultimele noutăţi de pe şantierul şoselei de centură Sud. Vestea bună este că au fost aşternuţi primii metri de asfalt, în zona Utvin.
 
“Antreprenorul Tirrena Scavi a executat în zona Utvin, la km 2, etapele premergătoare – piatră spartă, emulsie bituminoasă – iar astăzi s-a trecut la aşternerea primului strat de asfalt.
 
Ce s-a mai executat în ultima perioadă: umpluturi la podeţe, hidroizolaţii, armări şi cofrări la culeele pasajelor, montarea prefabricatelor pentru podeţe, decopertări de strat vegetal, relocări ale reţelei de irigaţii, consolidări şi egalizări ale fundaţiilor podeţelor, stabilizarea malurilor. Lucrările amintite s-au desfăşurat în zece poziţii kilometrice”, au transmis cei de la DRDP Timişoara. 

 
Săptămâna viitoare, arheologii vor finaliza cercetările şi la ultimul sit, redeschis în apropiere de DN 59 (Timişoara -Şag) pentru studii suplimentare. 
 


VIDEO Şantierul centurii de ocolire Sud a Timişoarei, văzut din dronă. „Stadiul lucrărilor este foarte slab”

FOTO Se va amenaja un sens giratoriu între Centura Sud Timişoara şi Drumul Boilor

FOTO Drumarii lucrează cu motoarele turate la centura Sud a Timişoarei. Antreprenorul italian şi-a luat rolul în serios

FOTO Au început lucrările la centura de Sud a Timişoarei. Viaţa trebuie să meargă mai departe

A fost lansată licitaţia pentru studiul de fezabilitate al Centurii Timişoara Vest. „Îmi doresc să rezulte un drum cu două benzi pe sens“

Inginerii din Ungaria vor superviza lucrările la centura de sud a Timişoarei

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările