FOTO Un microbuz bun pentru fier vechi a traversat Ungaria şi România. Şoferul a condus fără griji vehiculul cu care s-a răsturnat pe autostradă

FOTO Un microbuz bun pentru fier vechi a traversat Ungaria şi România. Şoferul a condus fără griji vehiculul cu care s-a răsturnat pe autostradă

Mirobuzul care a plecat la drum după accident FOTO Index.hu

Microbuzul care a fost implicat, marţi, într-un grav accident de circulaţie în Ungaria, a fost fotografiat rulând pe Autostrada Vestului.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Un microbuz înmatirculat în judeţul Buzău, care s-a răsturnat pe autostrada din Ungaria, distrus aproape în totalitate, şi-a continuat drumul, traversând două ţări. 

Accidentul a avut loc marţi, pe autostrada M7, în apropierea oraşului Székesfehérvár. 

Microbuzul alb a lovit parapeţii de pe autostradă şi s-a răsturnat.

Pompierii maghiari ajunşi la faţa locului au repus pe roţi vehiculul, iar la cererea şoferul român, aceştia au transportat vehiculul într-o parcare a autostrăzii. 
 
Şoferul a avut surpriza să constate că maşina mai porneşte.

 
 

După ce s-a odihnit un pic, s-a gândit să plece din nou la drum. Nu înainte de a „bandaja” maşina atât cât se poate, cu cartoane şi benzi adezive. Maşina era distrusă în partea din faţă, avea parbrzul spart, spatele complet distrus, fără uşi. Şi cu toate astea încărcată cu bagaje.  
 
 
Aşa că pornit cu epava spre România. Mai întâi, microbuzul a fost fotografiat într-o staţie de benzinerie de pe autostrada ungară. Şoferul a condus în Ungaria peste 280 de kilometri, cât este distanţa din zona oraşului Szekesfehervar, acolo unde a avut loc accidentul, până la Vama Nădlac. 
 

 
Nu se ştie cum a reuşit să treacă frontieră, dar în această dimineaţă, buzoianul a fost fotografiat pe Autostrada Vestului, în judeţul Arad. 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările