Focuri de armă pe străzile Timişoarei pentru un baştan jefuit: "Hoţii mi-au vrut iahturile şi limuzinele"

Hoţi au vrut să îl lase pe Stancu Scumpea, unul dintre cei mai cunoscuţi baştani din Timişoara, fără iahturile din curtea palatului cu 20 de camere şi fără bijuterii. Infractorii au reuşit să fure în două nopţi consecutive o valiză cu linguriţe de metal, un scuter, boxe, o maşină de tăiat iarba şi un aparat video. Hoţia a fost filmată chiar de baştan.

Stancu Scumpea, unul dintre cei mai cunoscuţi baştani ai Timişoarei, a fost călcat de hoţi într-una dintre palatele sale. Chiar dacă are un gard înalt de patru metrii, hoţii au intrat fără problem în reşedinţa ţiganului, ba chiar au reuşit să îl lase fără o parte din avere. Chiar dacă în curtea imobilului său sunt prezente două iahturi şi mai multe limuzine, hoţii s-au mulţumit în primă fază cu mai multe obiecte care au fost mai uşor de cărat.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU OBIECTELE FURATE


Foto: Unul dintre hoţi

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU IAHT-URILE ŢIGANULUI


Au început cu câteva valize pline cu linguriţe ce păreau să fie de aur, însă de fapt sunt din metal simplu, un scuter, o motoretă, o maşină de tăiat iarba, dar şi un utilaj industrial de spălat. Chiar dacă întreaga curte a imobilului e înţesată cu camere video de supraveghere, cei patru hoţi nu au avut nicio reţinere în a fura tot ce au prins.

"Am stat cu laptopul în braţe şi am urmărit camerele video 30 de ore până să apară hoţii. Când i-am văzut în curte, am pus mâna pe telefon şi am sunat la Poliţie. Nenorociţii au vrut să fugă, dar poliţia a tras două focuri de armă după ei. Lovitura lor a fost dată la pont", a spus Stancu Scumpea.
Cei patru hoţi au mai avut problem cu legea, iar până la ora 14, poliţiştii de la Secţia 4 i-au prins pe cei trei dintre cei patru făptaşi.


"Prejudiciul a fost în mare parte recuperate. Hoţii se vor alege cu dosare penale", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. În ultima perioadă, poliţiştii de la Secţia 4, conduşi de Ioan Vilişca, au reţinut o serie de hoţi din locuinţe, fiind una dintre cele mai active secţii din oraş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările