EXCLUSIV Lorin Fortuna: „Cel care s-a aruncat de la balconul Parlamentului a primit un mesaj ezoteric”

EXCLUSIV Lorin Fortuna: „Cel care s-a aruncat de la balconul Parlamentului a primit un mesaj ezoteric”

Lorin Fortuna

Revoluţionarul timişorean Lorin Fortuna, care se ocupă de activităţi ezoterice, a dezvăluit dedesubturile care l-au determinat pe Adrian Sobaru să se arunce de la balconul Parlamentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lorin Fortuna susţine că angajatul de la TVR a fost însărcinat să transmită un mesaj ezoteric prin gestul său. „Am investigat ezoteric tot ce s-a întâmplat acolo. La început am crezut că e un gest inconştient, dar mai mult ca sigur Adrian Sobaru este ezoterist. Are o comunicare la nivel ezoteric şi a vrut să transmită un mesaj clar”, a declarat Fortuna.

Ezoteristul timişorean a descifrat şi mesajele lui Adrian Sobaru, care a avut asupra lui o bilă portocalie cu cifra 13. „Înainte să se arunce a strigat: <Pentru tine Boc> şi mesajul <Ne-aţi ciuruit. Aţi ucis viitorul copiilor>. În ezoterism, dacă un judeţ, un oraş, o regiune sau o stradă are un conducător ticălos, acesta trage după el tot”, a mai spus Lorin Fortuna. Pe targă, Adrian Sobaru a exclamat <Libertate!>: „A vrut să spună că e timpul ca ţara să fie eliberată de sub jugul masonic şi religios”, a explicat Fortuna.

„Preoţii sunt plătiţi să prostească lumea”


În opinia lui Fortuna, culoarea portocalie a bilei  înseamnă semnul organizaţiei masonice Ritul Scoţian Antic şi Acceptat. „Acesta are sediul central în America şi sunt două partide din România care au aderat la el: PNL şi PDL. Când a câştigat Băsescu alegerile a spus că vom funcţiona pe axa Washington-Londra-Bucureşti. Pe vremea lui Năstase era axa Ierusalim-Roma-Bucureşti”, a afirmat ezoteristul.

Cifra 13 este atribuiă în ezoterism religiei Ortodoxe, care în opinia lui Lorin Fortuna a fost folosită de toţi cei care au guvernat ţara. „Într-o vreme în care s-au tăiat din banii copiilor, a mamelor şi bătrânilor singurii care au avut o majorare de 9,14 la sută sunt preoţii. Este singura religie în care se fac rugăciuni pentru conducătorii statului. Conducătorii bisericilor dau bani preoţilor pentru a prosti lumea”, a mai declarat Lorin Fortuna.
 
Mai citiţi şi:

Ezoteristul Lorin Fortuna: „Fumătorii sunt mutanţi civilizaţionali. Ei nu vor scăpa de selecţia din 2012”.


Revoluţionarul Lorin Fortuna: "De peste zece ani am o comunicare telepatică cu o anumită ierarhie, la nivel galatic central"

Ezoteristul-gorilian Lorin Fortuna: „NASA minte şi manipulează!”

"Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă


Dispută aprinsă între Ştefan Popa Popa’s şi Lorin Fortuna despre sfârşitul lumii


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările